baby crib

nak tye katil baby ni penting ke? sbb ramai ckp tak penting, nanti bby tdo dgn mak nya.. mak saudara sy pun baby crib dia tak pakai pun. Jd sy ingat tak jd nak beli, ke patut beli?#firstmom #firstbaby

29 Các câu trả lời

better beli kot sis..baby dlam tu selamat sikit kalau tidur..saya beli sbb tkut tertindih masing2 tidur kadang tak sedar.

Klu rumah byk budak kecik, better pakai.. Takut diorg lasak.. Tpi biasanya klu first baby biasanya x pkai pun..

Haa patut beli sis..sebab nak sy no 3 dengan no 4 sampai sekrg dok melekat nak tido sekali dah umur 6tahun

sy bby first pikir benda baby nk pakai lama n nk jimat sy guna buaian blh tahan lama dan jimat

masa anak ptama beli x pernah pakai...skang nk masuk anak no.6 beli tilam je utk baby

Kalau ank sulung xpyah sis,kalau ada ank lain kena beli lah supaya ank2 lain x terpijak ,,

Depends tapi masa baby anak saya sebulan je pakai lepas tu co-sleep dengan saya.

Kalau saya beli je risau time tido dgn parents tak perasan bole jatuh katil😭

bole je beli