Uri type 2

Nak tumpang tanya , kalau kedudukan uri type 2 , boleh bersama suami ke ?

Uri type 2
7 Các câu trả lời

sebaiknya elakkan la sis. sbb kalau uri di bawah ni risiko bleeding anytime. saya dulu ade masalah uri di bawah jugak. warded hosp smpai bersalin czer. mmg x encourage utk bersama, buat kerja2 berat and byk bergerak. kalau spotting pun kena terus g hospital

3y trước

mmg kena bedrest sis. xleh nk keluar ke mana2. nk bjln pun dlm wad aje.. 😅

sis if uri rendah mcm ni mmg xboleh bersama.. boleh mengakibatkan pendarahan.. sy 32 msih uri dibawah. 33w dh naik.. biasa doktor akan masukkan dlm wad jika uri bawah ni, risiko pendarahan sgt bahaya.. kalau xnaik² mmg doktor terus bg tarikh ceaser.

3y trước

saya ada buat , harap harap naik lah

anak sy no 6 ni pernah uri type 4 tu tp kami bsama jgk.. x de ape2 sis.. jgn trlalu ganas sgt je.. uri tu nanti bole naik atas banyak2 berehat.. insyallah

1y trước

Ya ikutkan mmx bole buat kerja mcmtu.. Buat posisi bersama macam sujud tu tp dada biar rapat ke lantai/tilam.. Tangan ke tepi kepala ke lantai/tilam.. Insyallah jika Allah izinkan bole naik balik uri tu.. Sy pun tukang urut, nanti bole follow tiktok (shila urut)

Klu stage 1 blh lg nk bsama tp stage 2 leh blaku pendrhn klu bsama

3y trước

ooo , kira last 35w lah , ya Allah harap sangat naik balik😌

blh amalkan doa ni. inshallah mudahan uri naik.aamiin

3y trước

in sha Allah semoga urusan kita dipermudahkan aminnnn❤️

kedudukan uri macam tu mengandung berape week ?

3y trước

okay sis 😊

better tny doc pakar