IBERET FOLIC 500

Nak tnyer ada x ibu mengandung kt sini makan pill nie? Vitamin apa nie ye? Maaf tnyer.

IBERET FOLIC 500
9 Các câu trả lời

Saya pun perna makn ubat ni,ubat ni untuk tambah darah,time saya d KL dulu sa kena suruh mkn ni sebab hb tak pandai naik2,first diorang bagi sa ubat biasa zencofer tu tapi hb nda naik juga lepastu bagi ubat iberet hb naik sikit ja lepastu saya pindah Sabah sebab mau bersalin d Sabah,klinik d Sabah bagi sa ubat maltofer sebab hb sa turun naik,last2 kena tambah darah pla,harap next apoiment dapat berita baiklah pasal hb,anyway saya masih lg lah mkn maltofer skarang,skarang da mau masuk 36 minggu da kandungan

1y trước

Ooo,sa pun kadang2 miss juga mkn.hahahha

Ubat tambah darah. Awal pregnant saya dapat ubat 3 sekawan (folic acid, iron & b complex) pastu bila masuk trim 3, hb saya low. Kawan kawan suggest makan ni. Pastu bgtau nurse, saya consume iberet ni, nurse cakp ok bagus. Pastu kalau dah makan ni, 3 sekawan tak perlu makan dah sbb dia dah 3 dalam 1 ( 3 sekawan dlm 1 pil) so tak pening nak telan banyak banyak hahahhaha

1y trước

nurse saya jugk ckp mcm tu.bru² nie g checkup hb cantik.dulu hb kurang.hmm

ubat tambah darah, sama macam zincofer, maltofer, 4 sekawan. selalunya diberi Dan consume selepas dapat tahu result ujian darah dari klinik kesihatan.

1y trước

ye tiap hari

ni ubt untuk tambhkan darah (hb) yes kena makan hari² 1 jam before bfast... sy makan ni dr awal preggy until now tm3

1y trước

sama laaa smpai skunk mkn.tpi saya mkn time mlm.lepas mkn mlm 1jam mcm tu terus mkn ubt n terus tidooo..senang cite...

saya pom mkn yg ni jugak dari awal dpt tahu pregnant lagi,ubat ni bagus untuk tmbh darah...setakat ni hb sy 11 ke atas...

1y trước

saya mkn ubt nie start pregnant 2 bulan.zincofer dh try tpi muntah blik..

vitamin ni mcm zincofer jgk...utk naik kan HB... sy pun mkn yg ni

1y trước

dulu ye nurse sugges ubt zincofer kt saya.tpi Asal mkn ubt tu terus muntah.x terima.so tukar kepada IBERET smpai skunk mkn ubt tu....hb pon cantik nurse ckp...

saya pon makan yang ni jugak , ni ubat tambah darah

1y trước

sama laaa...hb skunk nurse Kate bagus...teruskan mkn IBERET tu.

Ni utk tambah darah merah sis

Saya makan ni