Scan baby first mom

Nak tnye sye first mom dh buat buku pink weeks 12 tpi kna dtng scan lgi skli 2 minggu akan dtng😅perlu ke rasa risau sebab kna scan lgi atau bnda tu normal jee #sorry bertanya

3 Các câu trả lời

biasa je tu.. btw lepas ni rajinkan bersembang dgn nurse doktor tau utk faham kandungan puan.. tanya sbb kita takde ilmu kita nak belajar.. bila tanya dapat jawapan baru kita tenang kan.. tanye je walaupun muka doktor nurse tu nak taknak je layan tu (dorang penat kena faham).sabar kalau dorang ternaik suara. enjoy ur journey, jaga. kesihatan makan sihat2 tau

8mo trước

rajin membaca ilmu mengandung nanti tahu la tu nak tanya apa2

dr repeat scan another 2 weeks untuk comfirmation tarikh due. sbb tarikh due ikot scan dgn tarikh due ikot period jauh beza.

masa 12w ada scan x?

8mo trước

scan lgii skli