Gatal satu badan

Nak tnye siapa pernh kena gatal2 yg teruk masa pregnant? Kena buat ap ye? Sebab tak tahan satu badan gatal ,dgn muka pon gatal..

17 Các câu trả lời

pernah alami sampai 4 bulan mcm tu, saya sapu calamine lotion atas cadangan nurses n dr.. beli kat farmasi saja.. yang penting takmo garu 😂

4y trước

Hehehe...terbaikk..😅

Sy pun ada jadi gatal juga.. Yg paling teruk gatal sebelah mata sampai merah & bengkak..gatal satu badan tak pernah lagi..

4y trước

Sy dgn muka2 skli gatal..mata sbelah smlm bengkak skjp..pastu tuam dgn ais je..tp still gatal2 lg..awk bt mcm mne ye?

Tak ada plk gatal2.. cuma kalau ada bahagian yg gatal tu saya sapu balm bidara. Kecuali bahagian perut sbb takut panas

4y trước

Oh yekee.. Terimaa ksh..😊

Sy gatal 1 bdn smpi bersalin....Allah je yg tau...gatal menggaru smpi tertido keletihan...menangis xtau nk ckp...

4y trước

Allahu.. Sy yg bru kne da xtahn nie..inikn awk ea..😢

Sy tengah lalui.. nk garu takut luka.. ambik kain tuala basah lapp satu badan

4y trước

Wc

Saya pun sama. Lepas bersalin semua tu akan hilang sendiri

Cobah tukar sabun mandi..mna lh tau dri sabun mandi