Anak sulung 7 bulan czer mengandung lagi ?

Nak tnye Saya anak first czer baby baru 7bulan 14hari. N now pregnant second baby..bahaya Tak ? Ade pengalaman Tak mcm Saya. Saya dah pakai perancang but still terpregnant 😣 buntu....siapa Ada pengalaman bgtau Saya mcm Mana nak berhadapan ngn doc nurse semua nanti..jadi takut pulak..

2 Các câu trả lời

Maaf, saya takde pengalaman czer lain setakat ni. Mungkin Ibu2 Asian Parent lain boleh beri nasihat dan kongsi pengalaman. Puan dah ke kk ke untuk buka buku pink? Kalau dah, mungkin boleh share juga experience dan nasihat untuk Ibu2 lain. #TAPsupermoms

hi dear skg u da brp bulan #ingintahu