Salam

Hi nak tnye. I pregnant dah 6 weeks. Scan x npk kantung lg. Normal ke x ye? Check upt line terang. Ade sesape yg alami bnde ni?

7 Các câu trả lời

Sama lah mcm saya sis, doktor cakap kalau iktkan tarikh period sy dh msuk 6week, tp blum nampak apa2 lg sdkan cek upt double line..if ade sape tahu knp msih x nampak please share ya😌

6y trước

Means kena tggu la lagi ye untk scan strusnya😌

ikut hati x sabar. tp nk bt cmna. tunggu jela 8w ke atas. insha allah tkde pape. semua baik je melainkan Ada bleeding

Normal. Doc akan suggest dtg balik scan masa 9w or 12w je terus.

Dr ckp Kantung nampak dlm 9 week ke ats. Baru jelas

Normal... Kecik sgt lagi

Ni posting 2 tahun lps

tggu lepas 7 mggu..