Check upt sblm due period

Nak tnye boleh ke check upt sblm due priod? Adakah bnda tu sah jgk kptusan nya?#pleasehelp #bantusharing #ingintahu #seriusnanya

9 Các câu trả lời

sy check 5 hari sbelum period sbb sy kelaur spotting darah pink. naik double line samar. then hari due period sy check lagi and yes makin terang. upt even samar naik both line pink valid je. cuma kita retest je lagi utk kepastian

boleh je utk check. cuma awak guna upt yg jenis sensitivity tinggi mcm dipp&tell atau digital CB. 2nd baby sy check seawal 5hari sebelom delay period. baby skrg dh 11bulan

7mo trước

sy check sebab susu badan sy drop teruk. xdpt amount biasa yg baby minum. simptom lain sy xde. mula2 check mmg pakai strip je. after sy double confirm guna digital cb

Bley je nak check.. ade yg check sblum due, n dpt double line terg.. org x galakkn check awal2 sbb tkot knfius ble line samar2.. bley jd false positive..

Selalunya individu yang regular period cycle, boleh je check sebelum delay period. Saya check 4 hari sebelum delay period. Alhamdulillah.

Sy pernah test upt 4days before period guna dip n tell punya pregnancy test. Keluar 2 line kabur tp alhamdulillah mmg positive.

6mo trước

Ada , sy punya puting nipple rasa sakit sngt. Then ada mual2 muntah mcm tu sikit. Tp 2nd pregnancy takda pun tnda tu just ada keputihan sikit je☺️

boleh. kalau +ve, sah je. kalau -ve, jangan kecewa awal. selagi belum turun darah, boleh check every two days.

tq smua utk info,sy dh check pkai dip n tell dan cb digital,result prgnat cuma nt bru nk g scan

Ada simptom mcm mengandung ke

boleh