comfius? anak first

Nak tnye 4 bulan lebih ade rase gerak² tak?? Ade orang ckp ade rse gerak, ade yg tak

45 Các câu trả lời

Ada yg rsa awl & ada jugak yg lmbt... Mcm sya skrng 16w blum rsa bby gerak lg

Sy klu 4 bulan tak rasa lagi..nak masuk 5 bulan baru rasa baby gerak sikit2

Sy dlu dh ada. Dpt rasa bring baring terlentang. Siap nmpk berombak perut

Saya 21week dah rasa gerakan halus.. Now 24 week makin aktif 😀😀

Ada. Saya 16 weeks dah boleh rasa sikit gerakan tp soft je la

Saya anak first 5bulan baru rasa... Anak kedua 4bulan dah rasa...

Saya 19w dh ada.. Biasanya 5month baru ada rasa gerak gerak..

Ikut ketebalan perut..kalo perut tebal lmbt rasa

sya 17weeks..hari2 ada rasa kat bawah perut tu..

18minggu ke atas insyaaAllah akan start rasa..Soon...