Ingin tahu

Nak tnya,sy baru habis period 24/11, lps tu 25hb sy gn hubd onz😁,29hb sy chek naik double line then 1/12 naik lagi double line..adakah sy pregnant..dh boleh nampak ke kalau nk pergi chek klinik#ingintahu

Ingin tahu
10 Các câu trả lời

kes sy sblm ni (end Oct 2021)..period x dtg hmpir 1wk..test upt result +ve. time ni 2 3 kali jgk test upt...mgkn kurang rht n byk bergerak...5/11/2021 sy bleeding cm period..time ni confius sy preegy ke x..time bleeding tu buat upt test lg.. still 2 line n terang warnanya...8/11/2021 double confirm kt klinik swasta n doc ckp sy mmg mengandung sblm ni tp da xde..kntung pon x normal n test upt line yg kedua dh x jls..13/11/2021...nk puaskan hati test lg upt...n result sama..makin x jls...

So awal double line lepas uzur lah kan.. Time period tu normal ke period sikit..

tahniah doakan kita pulak hamil . dua kali keguguran 🙂

boleh scan je kat swasta sis.. kalau nak double confirm

Boleh je. Lebih kurang sy je kot ni😍 congratssss dear💖

Hi sis masani scan klinik mmg confirm pregnant ya?

bole scan kt swasta utk confirmkan

tahniah sis sihat selalu

Scan lagi 2minggu

pregnant ini