Ingin tahu pasal perut 19weeks

Nak tnya yg due bulan 10.. Teksture perut korang yg besar tu lembut ke keras klu berdiri sbb sy org preggy tak perna pegang perut org yg pregnnt... Sy rasa skrg perut sy klu berdiri keras klu tekan mmg mcm tu ke???

1 Trả lời

setau saya kalo prgnt mmg perut rasa keras, kalo lembut tu lemak🤭

1y trước

sy rasa keras kalau berdiri. tak la keras sgt tpi bulat. malam susa nak tidur kiri kanan serba salah.. sakit sbelah kanan je.. sory yea. sy ada hyper anxious jd risau