Angin pasang

Nak tnya utk baby boy. Sapa ada pengalaman baby kena angin pasang? Boleh tau tak apa simptom awal dia eh? Memang semua baby boy akan lalui fasa angin pasang ni ke macam mana? Lagi satu, ada kawan sy cakap baby ni kena dibawa berurut at least sekali, sebab kena betulkan urat2 dan bagi dia tak selalu kembung perut? Betul ke benda ni??#ingintahu

1 Trả lời

Klu masih baby lgi jgn bwa g berurut la ye sbb masih lembut lg kn tulang dia...cuba tuam2 kt buah baby tu...mcm sye tiap kli mandi kn ank mmg sye tuamkn buah ank sye tu...kembung perut tu kita blh buat sendiri sis buat urutan ILU terbalik....dan buat kayuhan basikal...jgn bawa baby g berurut ye....

2y trước

Owh memang x boleh berurut ke? Walaupun dah nak masuk 2 bulan