Positif atau evap line?

Nak tnya.. upt jnis ni accurate tak? Result naik dlm 10min cmtu.. tp direction kata kputusan dlm 10min. Atau ni evap line?

Positif atau evap line?
2 Các câu trả lời

semua upt mostly 95% - 99% accurate. nampak macam positive, dalam seminggu lagi , test semula upt ya untuk confirmkan semula. kalau dah confirm, ingat semula hari first last period. kira dari tarikh tu sampai harini tu dah berapa minggu. dalam 7 minggu atau 8 minggu usia kandungan, dah boleh gi klinik untuk scan 🤗 masa scan make sure bladder full ya sebab kandungan masih kecil, susah nak nampak 🤗

2y trước

tunggu dah 8w , scan ya . Insha'Allah ada. miga dipermudahkan urusan sis dan baby 🤗

Sis camna, betul preggy ke? Sy pun keluar mcm ni.. pls reply sis hahah