GDM ON DC....

Hello nak tnya, sya gdm on dc.. doktor akan tahan awal x..utk branak awal

4 Các câu trả lời

gdm on diet control ada masa sampai due date... tapi tengok keadaan..kalau berat bayi semua ok.. kesihatan ibu ok blh tunggu sampai due. tapi kalau x bersalin jugak sehari sblm due akan disuruh serah diri mcm sy 13/3 due date... 12/3 pagi2 kena serah diri...

kalau gdm dc doc akan bg tarikh sehari awal.. cam saya..lusa kene serah diri dah. smpai sekrg xde tanda2 bersalin lg..

gdm on dc beranak ngam2 due date klu xtrun tanda lah...klu on ubt, 38w kna beranak dh klu xda trun tanda

Takboleh lebih due date.