Pngemar makanan pedas..

Nak tnya sya 3bulan prggnt .. Buleh ke makan makanan pedas..contoh nye macam ramen samyang... Jdi teringin sgt nk makan.. Buleh ke ?? Huhu

5 Các câu trả lời

jgn sis. kesian baby. sy pun msa awal2 prgnant suka mkn pedas. bila kandungan dah bsr. tiap kli mkn pedas baby mengeras. sejak dri tu sy kurangkan mkn pedas.

sis sebut psal ramen terus sy terliur haha.. sy dr dlu mmg penggemar pdas, bila preggy ni nk kna kawal tu tergugat jugak la.. tp tahan jela demi baby huhu

nurse bgtau sy kurgkan mkn pedas2 ni, x elok utk baby..bole mkn tp jgn.byk.la, sekadar rasa..

kalau saya tringin sgt,mmg makan je . cuma sos saya letak sparuh. hehee

sy awal2 pregnt pon tringin sgt nk mkn ramen. .tp sy mkn sesuap je . .