Hello mommies, ada tak mommies yg lepas czer nak tnya susu ibu tu ada bila yaa ?

Nak tnya, sy bru smlm czer hrini nak try breastfeed baby.Agak2 bila ya ada susu badan tu ? Sbb skrg msih tiada susu. Ada tips tak mommies ? #firstmom #ingintahu #SeriusTanya

3 Các câu trả lời

Masa saya haritu 2hari dkt wad baru ada kluar susu, lepas minum air sup ikan. Jangan stress mommy, tnya2 org sebelah. Kerap bagi ransangan dkt baby

kasi baby hisap je sis .. breast kena ada ransangan bru kluar susu .. klau tggu je mmg susah nk ada air susu nya

dh kasi hsap sis