17weeks rahim besar

Hi nak tnya , smalam cek perut misi cakap rahim besar. Then refer to doc, doc scan try cri twin tapi ada 1 je baby. Ada kemungkinan ke pregnt twin ? Sebab ramai tegur baru 4mnth perut dah besar. And ada apa2 prob ke kalau rahim besar ?

1 Trả lời

ikutkn skrg sis dah nak masuk 8 bulan. mcm mne? dah tahu lebih tepat sis dpt kembr atau 1 baby je?

3y trước

dah scan banyak kali, tapi nampak 1 baby je. rahim still dapat besar dari usia kandungan. final scan nanti bulan 5. Harap2 la dapat jawapan