TRAVEL 14weeks

Nak tnya.. siapaa dekat sni yg travel (guna kapal terbang) dalam 14weeks ?? Selamat ke tak??? Haaa risau

2 Các câu trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg ini .better puan jumpe doc yg rawat puan utk tnya lebih lanjut sbb doc lebih tahu kondisi puan ketika ini bagaimana spnjng kehamilan..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

14w okey lagi..tpi ikut pada org...mcm sya sblom ni dibenarkan naik flight sblom 7bulan....tapi skrg ada mslh kshatan lain²...so klau nk naik,kna tnya doct dulu...