Sakit perut terlampau

Nak tnya sbb saya first mom , knpa prut saya kerap skit smpai nk brjalan pun sakit , sakit rasa mcm sngugut , sya bru 30 weeks dan baby kerap mengeras sampai nak gerak pun susah.

2 Các câu trả lời

banyakkan berehat dan tidur. mungkin badan sis penat sgt walaupun sis tak rasa mcm sis buat apa apa. saya masuk 30 weeks pun dah tak boleh sidai kain banyak2 or berdiri lama2. buat kerja kejap pastu pegi baring tidur kalau tak jadi mengeras and baby kurang gerak.

2mo trước

ouhh ptutla , thankss sudi jawab 🫶

Sis mcm mana? Ad pergi jumpa Dr tak? Sebab saya pon jd mcm sis. X tahu nk kena pergi pac atau x

2mo trước

Kalau awak risau, lagi lagi perut sakit, awak pergi je PAC. Better safe than sorry.