Mintak pendapat

Nak tnya pndpat, sy F/T slalu sngt nangis tkpe ke? Sedih sb alahan time bulan puasa. Sy tk puasa tp agn tetap bnyk nk makan nasi awal tk blh masak, nk order luar bulan puasa bukak lewat. Sy mkn biskut @ roti jela alas perut tp tetap mual rasa agn penuh #firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

Hi sis, saya cadangkan awak makan roti wrap ni, scrambled egg , kewpie dengan salad untuk bekalan tenaga awak… saya pun kalau tak puasa makan ni je.. yela saya kerja tak sempat nak masak… sebelum keluar rumah dah buat scrambled eggs bawa bekal ke tempat keje… sedap dan tak rasa mual… Rasa seimbang je makan sebab ada protein, karbo, dengan sayur… 🥰

2y trước

awakkk terima kasihhhh 💖