Baby kurang aktif

Nak tnya pendpt ibu2,pernh x dlm sehri bby kurang gerak?sy dh msk 34minggu tp bby kurang gerak.sy dh cb makan dgn minum air sejuk utk bg dia gerak tp msh xda respon.dia kejp2 mengeras..mengeras ada tp tendang xde.risau pula..blh bg pendpt tak?perlu x sy ke hsptl skrg ataupn tggu smpai pkl 9mlm? #1stbaby

1 Trả lời

Elok pergi hospital sis, nurse ada ckap bila baby kurg active or xcukup 10 gerak kan kena g hospital.. Sebab kita xtahu keadaan baby kat dlam mcm mana..