minta pendapat....🥹

Nak tnya pendapat korang laa kan.. normal kalau saya sebagai isteri nak minta ayat ayat mcm menghargai sweet dri suami.. sbb suami saya nk suruh saya mengandung lagi,tapi dia x prnh ungkap kata kata mcm "terima kasih beranak anak baba,kesakitan sayang baba x leh bayang, mama hargai pengorbanan sakit beranak mama" saya ni lbh suka laki buat ayat bgi sedap hati.. tapi ni suami tak... yg taw nk suh mengandung lgi,kot nk ambik hati ker ape ker,pun tak.. saya ni x dak hak ker...

3 Các câu trả lời

entah ek. kalau saya mmg direct je. pasal tambah anak pun saya dah cakap awal awal dah, kalau tak tolong saya jaga anak, uruskan anak, mmg sorg jela anak dia. dia diam aje. bukan senang nak mengandung nak bersalin tau. kalau sis dah direct, dia buat tapi terpaksa better tak payah la layan. mmg tu tugas kita tanggungjawab kita tapi batin kita pun dia tak jaga, mcmana. kita yang terseksa. kalau dia pandai tolong sis jaga anak, sis boleh consider la permintaan dia tuh

Kalau saya laki tak beli jiwa saya tak layan. Dulu dia tak reti tp skrg dia kerap beli jiwa

2mo trước

Lelaki mmg tak faham hint. Jenis saya awal2 saya dah bgtau konsep beli jiwa ni. Then next time tu kalau dia nk pape dari saya tp tak show efforts saya direct ckp takmau & you know why. Lalu auto la member beli jiwa. Mmg saya sentiasa ckp benda yg sama sbb dia tak reti. So bila dia tak reti kita pun buat tak reti sampai la dia make a move 😆

spoke out pd suami sis. dgn suami ni kita xblh berkias2.

2mo trước

saya dah cakap..bilaa dia cakap..baru diaa cakap depan depan.. itupun saya yg suruh..cara cakap pun mcm terpksa ja.. tahlahh diaa x tahu ker ape pun x tahulah🥲bukan nk mintak ayat ayat cinta..atleast bgi laa ayat hargai pasangan.. tohlahh labuuu...