bby gerak

Nak tnya normal ke bby 32 weeks kjp aktif kjp xaktif . Sbb semalam bby gerak aktif sgt . Kuat plk tu . Tp hri ni, xda plk aktif mcm semalam or sbelom ni . Risau lah . #Bbyfirst .

2 Các câu trả lời

First kira cukup 10 gerakan tu ke tak lepas tu pastikan baby bergerak pagi , petang dan malam , tak aktif sangat pun tak pe asal kan dia tak berhenti senyap lama terus tak gerak

sy pun mcm ni. risau rasa. tapi esok tu dia aktif plak. selang seli hari dia dia