Suntikan 4bulan

Nak tnya mummy2 kt sni y bby 4bulan kna suntikan memang akan demam ke??bby sya dh 3hri dmam lps kna suntik hri tu,hri ni ad naik ruam bintik merah kt leher dn muka.sjk smlm mrgam je.tdo pn kjp2 je..klau xok jgk bsok nk kna bwk g kkia..

3 Các câu trả lời

samelaa , cumaa anak saya demam jek panas die kuat tapi alhamdulillah tkkene sawan , die amik suntik PCV mungkin PVC ni kuat sikit kot dose die dari HEXA . rasa mcm dah tanak amik dah suntik PCV lagi sebb anak demam smpai masuk hosp warded . masatu pun die da tk bernyawa sebb tkle bernafas . mukaa tangan kaki die semua biru pucat . klau teringat blek memang masatu sggup tukar nyawa dengn anak 🥺

bb sy 4 bln cucuk x demam..cume lepas cucuk dia cam xde mood sehari.sy dah tye misi..klu ccuk ni demam x or ada kesan x..misi Kate ats bb ada y demam.tp klau tmpt ccuk bengkak n demam misi Suh dtg kk blk

anak sye tak demam, tp batuk berterusan.. masuk ni dh 2 minggu batuk.. so far baby okey aktif..