UPT CLEAR BLUE

Nak tnya mommy yg ada pengalaman, kenapa saya try clear blue naik mcm nie samar2 . tapi bila saya try upt biasa tak naik yee ?

UPT CLEAR BLUE
4 Các câu trả lời

Kalau period irregular boleh jadi cb baru detect even lambat sebulan. Sebab persenyawaan utk yg irregular period ni susah sikit kita nk estimate & normally mmg lambat. Bagusnya cb/dip&tell boleh detect hcg awal even samar sebab very sensitive, upt lain masih negative. Tp result double line samar tu kena keluar within 10-15 mins, selebihnya invalid sebab evap line. Kalau saya, prefer guna cb digital if upt lain vvfl. Terus dpt result pregnant or tak. Mmg akan invest duit sikit agar fikiran tenang 😌

1y trước

ooo faham . thankyou yaa sis . itulah pening sbb memang period irregular .

sy period irregular buat upt time hari ke 44 lewat period. sbb sllu 45-60 hari cycle sy. at first naik negative, lagi 2 hari sy buat dah double line.

mungkin sbb lmbat sikit kot . try tunggu lagi dlm bbrpa hari ke kadang sbb irregular period . nnt masa awal pagi tu try check yg biasa

Sebab sensitivity clearblue lagi tinggi daripada UPT biasa yang awak guna tu.

1y trước

baiklah . tq ye