Barang Baby

Nak tnya lah kan.. Rasa2 dlm planing nk beli brg baby kan.. Kelengkapan apa eak yg perlu beli dulu... Cer momy kongsi sikit dgn momy cha ni...

17 Các câu trả lời

Barut,baju,kain bedung peralatan mandi n minyak2..

Pakaian, tilam, changing diaper mat

Pakaian bby, tilam and pamperss

pakaian bby,mandian bby

Keperluan baby Baju siang/malam (lengan pendek n pjg) Pampers NB Sarung tgn / kaki / topi Bedung Lampin Diapers mat (jika perlu) Peralatan mandian(sabun2,minyak telon dll) Katil / tilam extra Botol susu Sapu tgn kecil Cream ruam lampin Peralatan pam susu

Sronoknya shopping brg baby. Tak sbr pulak sy nk shopping jgk tp nk tggu tau gender baby dlu

5y trước

Ohhhh tak lama dah tu.. heheheh.. semoga dipermudahkan segala urusan sis 😊

Diaper (New Born) Pakaian Baby Plus Air Panas Set Berpantang Bedung Baby