Ingin tahuu

Hi nak tnya klw dh 21week tapi masih belum rasa gerakan bby normal atau tak ya?

11 Các câu trả lời

Sayaa dah 27 week pun rasa halus2 lagi itu pun jarang2. Time tidur mengiring jee rasa rama2. Anak first, tapi alhamdulillah bila scan okay je takda masalah apa2. Jangan insecure dengan orang lainn, jangan stress. As long baby sihat, alhamdulillah. Kalau rasa tak sedap hati try scan swastaa. Setiap baby ada process sendiri takan sama dngn orang lainn :)

first pregnancy ke? normal sis. banyak faktor. doktor ada cakap tak tentang kedudukan uri sis masa scan? kadang kalau uri duduk di depan pun lambat juga dapat rasa baby, sebab ada kusyen 😅 last check up, dengar heartbeat baby tak?

Alhamdulillah masa Sye anak first da start rasa 19 ke 20 mggu mcm tu .. Alhamdulillah skrg bakal terima yg ke dua Sye da Start rasa gerak minggu ke 13 tak silap Sye serasa mcm ada benda dalam perut ni pengalaman Sye sendiri la 😊

Sy pun baru masuk 21weeks.. baru je rasa pergerakan halus😂 tu pun klau sy baring relax haa sy rsa.. klau busy buat kerja mmng tak rasa😂😂 anak no 5 still jugak lambat rasa gerak.. maybe sbb perut tebal😂✌🏻

1st pregnancy ke ? Biasanya lambat sikit nak rasa. Inshaallah akan rasa movement baby dlm beberapa minggu lagi. Kalau rasa ragu² or fikir sihat ke baby dlm tu, boleh jer pegi scan tengok keadaan baby ☺️

bukan tak rasa. myb awak tak perasan atau xboleh bezakan. pergerakan baby dh ada. cuma nya xkuat dipermukaan perut. kalau awak rasa mcm beralun atau butterfly baby gerak la tu😊😁

orang ada ckp .klau xdpt rasa..mgkin perut tebal..tp for secure diri awak..g scan tgok ..risau jugak kn .

normal kot sbb saya pon dah anak ke 2 bila perut besar baru terasa..

saya 4 bulan baru rasa 17 minggu

Perut tebal kot awak