14 weeks 3 days

Nak tnya kalau time 14week 3 days ni kalau asyik keluar coklat walaupun sikit bahaya ke?? Atau saya kene terus direct hospital dan kat rahim pun kadang2 sakit #1stimemom #firstbaby

1 Trả lời

Better check doktor. Takut simptom pun boleh jadi. Haritu saya keluar darah coklat coklat tapi sikit sikit je. Doktor kata mungkin dia tengah nak menempel kuat kat rahim, tu yang might be ada spotting. Tapi better check lahh kalau berlanjutan.

3y trước

Terima kasih bnyk2 share info