Scan baby usia kandungan

Nak tnya ibu2 semua nie.. Klau kita nak buat scan yg 5d tu seeloknye diusia kandungan brp bulan ye?? N brp cost nye??? #pleasehelp #ingintahu #firstbaby #firstmom

5 Các câu trả lời

Seeloknya 30-34 weeks . Lebih drpd tu nanti keadaan baby dlm perut penuh tak nampak sgt sebab dia membesar .

Sy buat detail scan masa kandungan 30 minggu di klinik Ana. Rm170 mcmtu

Harap membantu 😊tp harga tu boleh servey Banyak2 klinik dulu..

Saya baru je buat semalam. Harga RM95 je ☺️

2y trước

Klinik swasta dekat kuantan sis.

24w-30w. Kos dlm rm140++ bergantung kwsn.