Minum susu wajib ke?

Nak tnya.. ibu mengandung mmg kene minum susu ke? Kalau x minum akn ada effect apa² ke pd sya dan baby?. Kalau perlu susu mcm farm fresh tu boleh ke? Atau mesti kene susu khas mengandung jugk? #Curios #ingintahu #firstmom

27 Các câu trả lời

minum susu as added supplement. sbb baby absorb calcium dari ibu. bila ibu x minum susu, sesetengah ibu ada yg gigi loose. sbb calcium utk diri sendiri dh kurang. boleh je minum apa2 jenis susu yg awak bleh telan.