Hai ibu..taktau nak beli awal ke tak

Nak tnya boleh dah ke saya beli pampers newbron..sya dah 5 bulan lebih..nak beli awal takut nanti klau sya dah tak kerja susah nak beli sbb duit pun harap kn duit kerja skrng ni je..saya ada je simpan duit sikit"

2 Các câu trả lời

boleh sangat da tu..nak bersalin lagi 4 bulan kan..makne nye ade 4x gaji je nak beli persiapan baby..nanti nak raya lagi..kalau ade anak sekolah nak beli persiapan anak skolah pulak..

Boleh je. Esp kalau ada baby expo. Tp newborn ni xperlu banyak2 sgt. Sbb baby akan cepat membesar. Agak2 je. Nnti anak dah lahir boleh top up lg. 😊