TAK BOLEH MAKAN PETAI DAN DURIAN SEMASA 8 BULAN

Hi, nak tnya, betul ka pregnant mommy tk boleh mkn durian, betik, petai start 8 bulan sebab dikhuatiri nanti bersalin darah hanyir? Sebab nya saya mmg fav la durian dan petai, tp tkda la sampai mkn selalu selalu. Tp mil kata 8 bulan dh tk boleh mkn petai, durian, betik sbb nanti darah hanyir. Bukan apa, kalau ignore nanti terasa pulak mil.

16 Các câu trả lời

Sebb tu dokter dah sarankan jgn makan petai dah dekat2 due date.... 😂😂😂

Betul la tu. Nnt air ketuban bau satu dewan 😂 8 bln da kena stop mkn petai

takot air ketuban tu bau busuk je

darah bukan mmg bau hanyir ke?

yummmyyy sedapnya petai

Mitos