Berbaloi x scan details

Nak tnya, berbaloi x ye scan details dkt klinik luar ? Yela, kk pon buat jgk tp kna tnggu 32weeks nurse bgthu hrtu. Mggu depan Sy Bru 26w. Persiapan baby msih ksg lg sbb nk thu jantina dlu Bru nk beli. Cumanya , bab scan ni berbaloi x scan swasta atau tnggu details krjaan?

2 Các câu trả lời

berbaloi. sbb sedetail2nya. kita tahu tntng organ dalaman anak kita. development baby dlm perut okay atau tidak and tahu kalau2 ada sebarang masalah untuk lbih persediaan. detail scan ni antara scan ni 'wajib' juga lah kalau prgnt. kalau kk tk detail. 32w tu nk tngok position baby dh turun ke belum je selalunya sbb baby dh besarkan.

1h trước

ye. sbnrnya lbih excited nk thu jantina..huhu. hrp2 bby baik2 shj

Sgt berbaloi better u details scan dkt luar skrg dh 26w boleh dh scan & akn nampak dh jantina. Dkt kk ni tak details sgt pun. Mcm sy tuari scan dkt kk baby boy. Scan swasta baby girl . Alhamdulillah mmg baby girl. Dkt kk mcm2 masalah bila scan ckp baby kecik lah scan dkt swasta elok je baby membesar☺️

1h trước

mnggu ni Bru 25w3dy. 25hb nti Bru 26.. rasa nya mcm nk pegi esk trus. boleh ke? ke awal sgt