Details scan

Nak tanya mommies,kat mana cawangan klinik yang berbaloi @ murah buat details scan ye?

10 Các câu trả lời

semestinyaa sonobee yg paling murah. sy buat details scan + 4D rm118 (weekday) rm128 (weekend). akan dpt email yg ada semua gmbr2 n video2 wktu doc scan baby. puas hati tgk n berbaloi. cari kt google sonobeeultrasound. tgk branch yg trdekat dgn awk

2y trước

betul. takda caj trsembunyi. cuma kalau nk print out result details scan or gmbr baby, kena byr rm2/copy

awak try search sonobee di facebook. Ada list lokasi, nama klinik & post berkaitan harga/pakej yg ditawarkan. So far sy tgk byk good review sonobee terutamanya dari segi harga yg mampu milik.

Sonobee moms.. Byk cawangan jg.. Detail scan + 4d only rm138 di public holiday.. Hari biasa dlm rm108 mcm tu klu tk salah.. Tmpt lain mcm rm150 mcm tu la.. Tu pun cm 2d scan..

saya buat dekat klinik dan surgeri Elsa. baca reviews kat fb ramai kata okay. 2D scan RM40 je. klinik siti agak mahal, RM90. both klinik ni boleh bukak buku pink kat diorg.

Google kawasan klinik berhampiran dgn u, Terus call klinik samaada Ada buat detail scan tu atau X sebab Ada klinik xbuat.

2y trước

ok.terima kasih respon🫰

Sonobee.. dr pon cdangkan kat sya pergi kat sonobee..

sonobee. sy pn bru booked appt. byk review ckp okey

Pergi je sonobee memang recommeded oleh doctor

Sonobee. Booked online kt website :)

Klinik Siti terbaik