Bacaan gdm

Nak tnya berapa bacaan gula normal sebelum makan dengan selepas 2jam makan..#firstbaby #ingintahu

10 Các câu trả lời

Ni ada saya screenshot info dari Dr Izzat. KK area saya guna mcm ni. And blh cek after 1 jam makan atau 2 jam makan. Janji bacaan kene ikut guideline.

sebelum makan bawah 5.3. 2 jam lepas makan bawah 6.7. Ni ada tulis kat buku pink

sebelum makan - 5.8 ke bawah 2 jam selepas makan - 6.3 ke bawah

kalau kk saya dlm bcaan 5 itu kira normal la... jgn smpai bcaan 6 dh merah dh

setiap kk lain², kk sy 8pg jgn lebih 5.3, 10pg ,3ptg,9mlm jgn lebih 6.7

6mo trước

Ya btl sis ... wktu bsp saya pn mcmni jgk

xsama sis..kk saya 5.3 dh merah dh..😢😢 sebelum makan..

depend on kk. bsp after makan maybe bawah 6.3

Stiap kk lain2..tmpt sy xle lbih 6.9

bawah 5 klau k.k area sye

KKM/buku pink sblm

1y trước

5.3 dan 6.7