DARAH BEKU

Nak tnya . Ada cara tak nak hilangkan darah beku di paha ? Selain cucuk ubat ? Sbb pihak sana tak bgi ubat untuk sambung di rumah . #firstmom #bantusharing #firstbaby

3 Các câu trả lời

tak sure pulak saya. macam mana nak tau kita ada darah beku kat peha? masa nurse datang rumah melawat sis dan bby,sis ada tanya tak pada nurse tu? apa² masalah boleh cakap dgn nurse yg ditugaskan datang ke rumah. nanti dia akan bagi tau apa nak kena buat..

2y trước

P hspital scan . Tpi diorang xbg ubat untuk sambung dirumah😮‍💨

Hi sis. Saya takda pengalaman. Cuba mommy tanya nurse kk boleh beli ubat di farmasi atau bagaimana.

2y trước

Sy try bli ubat d klinik . Tawakkal 😭 ank kecik lgi

Cucuk heparin..blh mntk kat KK

2y trước

Dh mtk , diorang sruh refer hspital . Hspital mtk msuk Wad . Ssh laa ad bby lgi . Dah la belom hbis pantang 😭🤲🏻