keluar darah tanda bersalin

nak tnya . ad org sama mcm sy tak , dh 40w2d overdue , sepatutnya 27 bersalin tpi cm tk bukak , darah dah keluar dari 27hb tapi sakitnya mcm main2 , saya masih dkt rumah , air ketuban tk pcah , sakit ari ari tu ad dh dgn pinggang mcm nyilu , persoalannya , blh ke biarkan darah keep keluar , trikh serah diri 2hb1 , doc kata kalau keluar tanda darah bia je , kalau dh mengeras sakit 10minit bru dtg , confused tkut bby plk kt dlm tk ok

3 Các câu trả lời

Baby still gerak tak?

3y trước

Takpe la try banyakkan jalan, naik turun tangga, jalan itik, squat. Kalau larat bersama suami, boleh cuba.