tes kehamilan sebelum tarikh period

Hi nak tny sy amik ini sebelum tarikh missed period.. ada rezeki tak mcm ini? 😀 tapi skrg sy rsa mcm sakit2 segugut and tak selesa badan .. sakit spai ke kaki .. sy risau if ttiba period atau kmgkinn gugur ..sgt mghargai sesiapa yang bgtahu if ada pglmn terima kasih byk2 ^-^

tes kehamilan sebelum tarikh period
13 Các câu trả lời

saya pun masa awal² tahu pregnant baru nak masuk 4 weeks, selalu sakit perut cramp macam period pain especially pukul 3-4pagi. Sekarang kandungan dah masuk 9 weeks, alhamdulillah gi scan kat klinik semua baik2 je.

Saya pun tahu awal expected period 7/2 tapi 2/2 dah naik double line. Tapi hari2 saya check untuk confirm kan memang double line. So now saya dah 6w 3d pregnant 😊

3y trước

In shaa allah ada rezeki awak. Jaga diri baik2. Dah boleh start makan acid folic

sye pon tgh mengalami bnde yg sme 😊5hari sebelum period dh nmpk double line.. nnti nk test lg.. expected period 22/2 nie.. InsyaAllah ade rezeki kita 🤲

3y trước

sme plak tarikh period kita 🤭simptom sye pon sme je mcm simptom awk..rse nk period tp xperiod & cpt rse ngantok..

Macam sy test upt dkat klinik positif.. Doktor nak scan tvs dari bawah tu.. Tp xde kantung😢. Tak tau la sebab apa? Klw ikut apps dah 7minggu 1hari.

3y trước

Alhamdulillah.. Sy dah pregnant 6minggu 1hari.. Hari tu kiraan salah. Sbb saya jenis period tak teratur.

saya pon check 4/5 hari sblm period , alhamdulilah memang pregnant , lepas miss period naik double line terang , now dah 10 weeks

mcm sy before misspiyed 😍 taw2 pekat dh gitu kan , hormon tngh tinggi scan2 pon xkan nmpk nty dh miss piyed 2w bru g scan sis

Tahniah ♥️. Sama cm sy ritu dpt upt cm ni belum lewat period lg. Alhamdulillah skrg dh 18 week. 👍👍👍

3y trước

😍😍InsyaAllah mudahan Aamiinn. Untuk awk jga.

semua tu double line. positive la tu. rasa senggugut mungkin sebab telur nak melekat kat dinding rahim

3y trước

inshaAllah aminn terima kasihh ^-^

3/4 anak sy smua positif sblum period. Yg no 2 je xsempat period lepas bersalin 😂

Effect pregnent mmg akan fell period pain .. congrats

3y trước

Sama samaa awak ❤️🤲🏻 semoga baby dalam kandungan sihat