Tumbuh gigi di usia 2 bulan

Nak tny normal ka kalau baby 2 bulan tumbuh gigi ? Risaunya sbb rasa mcm x logik pn ada 😂 sbb selalu dengar bby2 tumbuh gigi di usia 6 bulan ke atas #pleasehelp #firstbaby #ingintahu

1 Trả lời

smala ank sy 2 bulan lebih dh tumbuh gigi belah bawah . tnya kwn dy ckp normal. kwn dy pnye ank 3 bln lebih dh tmbuh gigi. tp rata2 yg ckp 6 bln ke atas . tp atas baby jgk ade yg awl ad yg lmbt. cm ank sy lg 2 hari nk msuk 3 bln dh nmpk gigi bru tumbuh🤣. esk genap 3 bln