Buka buku pink

Nak tny ibu² kat sini bila agaknya ibu² start buka buku pink di klinik ya? Pd kandungan brp minggu ya.. tq pd yg sudi menjawab ❤️#mommybuntu #pregnancy

19 Các câu trả lời

pegi kk dlu tanya. nnti dy akn setkan date utk awk. pastu dy akn bagi link utk awk fill the form dlm website tu. ade bberapa soalan kne jwb then isi trikh n waktu appointment. kk kt tmpat sy mcm tu skrg

Sy call kkia dulu lepas cek upt +ve n minta dorang set appointment untuk buka buku pink. Sbb ni baby sy first.. Kandungan 9 weeks kkia suru dtg untuk daftar..

tq semua yg komen. so mmg lain2 mggu ye diorg suruh bkk buku pink. so solutionnya sy akn call kk dulu la utk kepastian. tq2 😊😊😊

Depends pada kkia berdekatan rumah sis. Since musim covid pihak klinik limit kan pesakit. 8 mgu keatas dah boleh buka buku pink

saya bukak 7w. saya pi kk nak cek air kencing. lpas konfem +ve, tunjuk kt nurse. dia suruh bukak buku trus

Call kk area rumah puan. KK lain2 dorg akan tentukan nanti bila bole dtg buat buku

Tempat sy minggu ke-12. Nurse yg tetapkan tarikh. Cuba call kk berhampiran.

call KK dulu. macam saya mmg selepas baby 9w baru buka buku.

sya buka buku pink start 10weeks keatas...

Saya 5week buka buku sda