Nak tau punca masalah

Nak tanyee sye punye payudare belah kiri dh takde susu..so kerap bagi kanan..n sakit ni on off..dia sakit dkt bawah payudare belah kanan ni..ade kah punce selalu bgi belah kanan sje ataupun sakit lain?#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

teruskan je menyusu dua2 belah.. mmg kalo bg 1 belah je susu,susu belah tu pun mcm konfius nk jana susu..mungkin bengkak susu la tu sis.. insyaallah bukan sakit lain..

bengkak Susu. biar baby hisap je. nanti Akan hilang sakit tu