Alhamdulillah penantian 5thn...doakn mummy n baby ok ye..

Nak tanye mummy2 semua,brp week br ok klau kite nk bt 1st scan??

Alhamdulillah penantian 5thn...doakn mummy n baby ok ye..
109 Các câu trả lời

alhamdulillah tahniah sis, tumpang gembira. saya 1st scan time 6w tp time tu baru nampk kantung, aftr 2w baru nampak janin. take care ye mummy

5y trước

Tqsm dear🥰

Alhamdullilah syukur .. pegi klinik terus sis dapat kan ubat2 atau vitamin utk jaga kandungan .. lama dah menunggu tu aamiin rezeki 😍

5y trước

Time ksh awk..ok nanti sy pegi ok..😊

tahniahh. sis ade amalkan apa2 tips tak. ataupun makanan tambahan. sis ttc sendiri atau sis ade refer doktor juga?

5y trước

dah try masa positive pun masih belum rezeki😔

Better scan awal.. tujuan nak pastikan ade kantung dlm rahim.. bukan kandungan luar rahim (ectopic)

5y trước

Ok yunk..tqsm😊

Taniah sis..sy pun tengah menanti rezeki gak ini sis..doakan sy sis..smlm chck dapat 2line tpi 1 line samar2 😍

5y trước

Amin tq sis..

saya 9 weeks scan nmpak baby dan heartbeat dia . 6 weeks scan blum nmpak apa²😊 ikut org jugak laa sis

5y trước

Betul tu..saya pun sama masa 6w nmpak kantung jer..bila scan 9w baru nmpak baby

nak buat pengesahan ok je sis.. tp nmpk kantung je.. 8week ke atas nmpk dah.. tahniah jaga diri baik2

5y trước

Ok nanti 8 week ++ la br nk g scan..tqsm🥰

saya scan 4w6d nmpk kantung je sis.. tggu lagi sebulan 8w5d saya scan br nmpk baby n heartbeat

5y trước

Ok awk😊😊

Alhamdulillah.. Jga kandungan elok2 puan..brpa lame puan missed period bru cek upt?

5y trước

🥰

Tahniah kk.. semoga sya juga positif pragnent penantian 5thun. Aamiin

5y trước

Aamiin iyeee rob. trimakasih doanya kk..🤲🤲🤲 Hrp² bulan ni period tak dtg🤲🤲🤲