Iberet Folic

Nak tanye mummy 2 ada tak yg mkn iberet jenis nie.. Tq ☺️

Iberet Folic
89 Các câu trả lời

Saya ambil ni.. mmg bagus. Mula2 makan yg klinik bagi tapi hb still tak cantik.. doc suggest beli iberet.. try makan terus naikk cantik hb 👍

Muntah2 mkn ubat nie ..tak serasi.. bila taye member dye nurse.. ubat nie sesuai utk ibu2 yg HB low...biasa doktor akn sugest mkn ubat nie...

Saya makan mula 4@5bulan macamtu sebab Hb masalah sebabtu makan iberet n benti makan klinik bagi. Alhamdulillah Hb saya baik² ☺️😌

Saya baru start makan ni bulan lepas.. Alhamdulillah hb saya naik sikit dari 10.1 ke 10.9.. Mudah2an next appointment akan naik lagi😊

Sye bru je beli n try mkn..dgn jus oren twister..mula ok je..lepas 2 jam terus muntah...ubt tu pun klua gak..hmm...penat la camni..sia2 je mkn.

5y trước

Cuba awk try mkn maltofer . Sy mkn maltofer je sbb ubat lain x kena dgn sy . Hb mmg x scantik bila mkn iberet . Tp lebih ok dr muntah pastu xde kesan .

Saya makan time nakp ambik darah jaa, sbb selalu terlupa. Selalu bila makan jaa hb naik dr 10.3 ke 11.2 ke atas. Minum dgn air oren

4y trước

Alhamdulillah sis. Congrats. Selamat berpantang. Saya due 26.3 ni.still risau. Sbab jrg mkn folid acid.

Iberet ni bagus...makan tiap pagi sebelum makan...dokter pon suggest makan ni...ta yah makan banyak2 ubat da😊😊

🙋🙋🙋...sy mkn Masa kandungan 35 minggu sb hb drop dari 12.9 ke 9...dia punya besar pil dia mmg menyeramkan😆😆😆...

Sy pun mkn ni wktu preggy dlu..sy mkn sblm tdo dgn jus Oren Tropicana twister.. Alhamdulillah,hb cantik smpi bersalin

5y trước

Biase mkn nasi dlm kul 8 mcm Tu,pastu tdo dlm kul 10++..so sblm tdo mmg mkn ubt ni dlu

Sy makan.. Tp najis jd hitam legam dan air kencing jd warna kuning pekat sangat2.. Ada ke mummy lain jd mcm sy? Risau pulak

5y trước

Oh, normal yer.. Saya pun mcm nie najis gelap Dan air kencing jd kuning.. Risau jgk...