Muntah berdarah

Nak tanye, ada sape2 yg berpengalaman muntah alahan sampai keluar darah.? Sebab wife muntah sampai keluar darah. Akak die nurse dan mmg dah confirmkan tu darah bukan air sirap(wife ada minum sirap sebelom muntah). Now wife nk telan air liur pun rase pedih dari tekak hingga ke perut. Sape2 ada pengalaman boleh share mcm mne.? Thank you so much 🙏 #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom

5 Các câu trả lời

kndungan brape weeks...saya pnh mntah klua drah smpai tekak luka..tapi biasanya sebab tllu kerap batuk n mntah jdi kluar drah sbb dh xd bnda tuk kluar