Scan 4 bulan

Hi, nak tanya..selalu 4bulan ni kalau nak p scan boleh ke ? Apa je perkembangan untuk 4bulan ni 😁

2 Các câu trả lời

boleh je scan. nmpk mcm biasa la..jantung kelip2, kepala, abdomen, kaki..nmpk dia bgerak2. klu ada budget 20w buat detail scan. blh tgk organ dalaman bby..tapi ni by appointment dan klinik yg ada offer 4d/5d scan selalu ada.

8mo trước

klu kk mmg ada schedule scan. 12w, 20w, 28w dan 36w sahaja. nk scan minggu2 lain semua buat dkt swasta.

Boleh je nk scan. Tp just scan biasa je la. Klu 2d tu biasanya klinik suruh dtg balik 20w. Perkembangan baby 4 bulan lebih kurang sebesar tapak tangan..Klu xde keperluan utk scan, xyah pn xpe. Mcm sy scan sbb utk insurance baby..

8mo trước

Oh.. faham faham.. sorry lah saited sikit.. 😆