Pregnancy 9 week 5 d

Nak tanya,saya dah berapa hari sembelit tak bole berak semalam masa berak keluar lendir darah sikit tapi lepas basuh dah takde dah masuk je harini tadi saya nak berak tiba tiba keluar macam ni tapi takde sakit perut or pinggang ke apa apa,now drh dh xklua. Boleh explain ni apa ye sb sy patut scan 30 hb nie tapi harini dia keluar mcmni .#SeriusTanya #ingintahu

Pregnancy 9 week 5 d
1 Trả lời

sy pun perna kena sebijik mcm ni. ms 2nd trimestr hari tu. sehari ja. lps hari tu da xkeluar. hari2 sblm nya sis ada kurang minum air ka? berak susah ka? kurang ambil sayur ka? mcm sy, hari sblm kejadian mmg kurang minum air dgn berak susah sikit. mak sy ckp buasir. suru minum air byk bg lancar.

4t trước

ya, btl tu kalau ada pendaragan dr vagina. direct jmp doktor. xpaya tunggu2.