kimo

Nak tanya..ptg td sy baru pg ziarah biras kt hosp...dia tgh bt rawatan kimo utk kanser serviks..boleh ke eh sy ziarah sbb sy tgh prgnnt..bru ni akk ipar wasap..org prggy mmmg x blh dkt dgn psakit yg tgh bt kimo..sbb ubat kimo tu kuat..

1 Trả lời

Better jgn ziarah. Kirim salam dari jauh je. Ubt chemo utk kanser kebanyakan nya teratogenic. Makna bole menyumbang pada kecacatan janin. Kami pekerja kesihatan pun tak boleh handle ubat chemo kalau pregnant

1y trước

ubat chemo ad kesan radioactive.. even pengurusan waste diorg pun totally direct bawah jabatan atom.. pregnant & babies not allow to go near