Mitos atau betul?

Hi. Nak tanyalah. kita tengah pregnant kan, takboleh bunuh binatang. Macam mana kalau benda tu darurat. Macam contoh ada lipan dalam toilet , kita bunuh untuk tujuan keselamatan dan tiada niat apa apa pun. Orang kata akan jadi apa apa dekat baby. Betul ke? Boleh share tak siapa yang tahu.

1 Trả lời

tu takpe, takkan nak biar je. dari fahaman saya la,. bersikap kejam dan bunuh cth: racun kucing, sebab dia datang kencing/berak dekat rumah kita.

8mo trước

terima kasih awak. tula risau sangat. dahlah first mom.