bunuh binatang berbisa

Berdosa tak kalau kita bunuh binatang berbisa time pregnent ni ? Maksus sy , bukan sy yang bunuh . Tadi ade lipan masuk dalam bilik mase nk solat subuh pastu sy xberani nk bunuh. Sy kurung die lingkup bawah bekas plastik gitu sementara tunggu abah sy bangun untuk bunuh die . Sbb sy ad dgr macam macam pantang larang pasal bnuh binatang mse pregnen ni jd sy risau . Sy cume nk selamatkan diri . Sy rsau kalu sy kurung die akan menyebabkan kesukaran pada sy nanti .. Mntak jauhh semua tu . Ade sapesape boleh tlg bg pandangan x?

2 Các câu trả lời

Klu sy sy bunuh je. Lipas cicak yg sy rasa mengganggu masuk dlm rumah, sy bunuh. Klu lipas sy pijak dgn selipar dlm rumah, klu cicak sy tabur racun cicak.

Dalam islam tak ada pantang larang macam tu. Haiwan berbisa boleh dibunuh.