Assalam.. belakang tlinga ank merah2,luka.. nak boh krim ap ya

Nak tanya,knapa blkg telinga ank saya luka ye, dia dk garu2 kaa jdi punca nya to? Taw x nk boh ap,kesian laa dk merah2 asyk garu ja

4 Các câu trả lời

Pastikan kuku anak sentiasa pendek. Luka tu boleh sapu krim/lotion. Kena selalu tengok luka tu kalau jadi makin besar/teruk, takut ada infection.

Letak la losyen. Better losyen yg khas utk baby mcm Cetaphil, Aveeno. Tak ada bau

Saya letak krim Bepanthen dan jangan bagi garu. Pakai lepas mandi

sudocream. recommended by dr kk

2y trước

yes recommended